Inschrijven


De 2e editie van de Zandvoort Light Walk vindt plaats op zaterdag 20 februari 2021. Binnenkort vind je hier meer informatie over wanneer de inschrijving opengaat. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 
Ontdek Nederlands meest bekende badplaats op een nieuwe manier: in het donker en verlicht door prachtige lichtkunstwerken! Op zaterdag 20 februari schijnt Le Champion een verrassend lichtje op Zandvoort tijdens de 2e editie van de Zandvoort Light Walk. Het wandelevenement tovert Zandvoort voor één avond om tot een lichtjeswalhalla. Wandel over het strand en door het sfeervolle centrum van Zandvoort terwijl je langs tal van indrukwekkende light acts komt die van Zandvoort één groot lichtjesparadijs maken. Je komt ogen te kort!

Een zee aan lichtkunstwerken en -acts

Verwonder je onderweg over de mooiste lichtkunstwerken en -acts op de route. Een sfeervolle avondwandeling door een prachtig verlicht Zandvoort. 

3 unieke routes

Met 3 verschillende afstanden kan iedereen deelnemen aan de Zandvoort Light Walk! Ga voor 14 km, 18 km of wandel de Family Walk van 6 km met het hele gezin.