Bereikbaarheid

Om optimaal aan de start van de Zandvoort Light Walk te verschijnen is het aan te raden om je reis naar Zandvoort vooraf te plannen.
Let op
In verband met werkzaaheden aan het spoor tussen Amsterdam en Haarlem rijden er op zaterdag 18 februari minder treinen. De treinen die wel rijden zijn korter dan gebruikelijk. Wij willen al onze deelnemers vragen om indien mogelijk voor alternatief vervoer te kiezen. 

Treinreizigers vanaf Amsterdam Centraal moeten onderweg naar Zandvoort aan Zee overstappen op Amsterdam Sloterdijk.

Tip: plan je reis kort voor vertrek met de NS reisplanner voor het meest actuele advies.
Bus
Er rijden verschillende lijnbussen van Connexxion vanuit de richting van Amsterdam en Haarlem naar Zandvoort. Lijn 80 rijdt tussen Zandvoort en Amsterdam Elandsgracht en lijn 81 rijdt tussen Zandvoort en Station Haarlem.
Trein
De start- en finishlocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Zandvoort aan Zee is het 500 meter wandelen naar de start op de Kleine Krocht in Zandvoort.

Let op: door werkzaamheden rijden er minder treinen. Let goed op hoe laat jij moet starten en welke trein je dan het beste kunt nemen. Plan je reis via ns.nl of 9292.nl en check goed hoe laat jouw laatste bus of trein uit Zandvoort vertrekt.
Auto | Betaald parkeren
Kom je met de auto naar de Zandvoort Light Walk? Houd dan overal in Zandvoort rekening met betaald parkeren. Behalve in het afgesloten start- en finishgebied zijn er verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren. Een van de opties is Parkeerterrein De Zuid. Dit parkeerterrein is 24 uur per dag geopend en ligt op ongeveer 1 km wandelen vanaf de start.

Tip: ga carpoolen met je wandelmaatjes! Dat is gezellig én goed voor het milieu.
Fiets of te voet
Als je in Zandvoort of in de buurt woont en in de gelegenheid bent om met de fiets of lopend naar de startlocatie te komen, vragen wij jou dit zeker te doen. Zo voorkomen we drukte rondom het station en de parkeerterreinen.
Terugreis
Het kan na afloop van de Zandvoort Light Walk wat drukker zijn op het station en op de weg. Let goed op het tijdstip van jouw laatste trein of bus vanuit Zandvoort.