Bereikbaarheid

Goed voorbereid aan de start van de Zandvoort Light Walk staan? Plan je reis van tevoren en gebruik onze tips.
Door werkzaamheden: tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee is de dienstregeling aangepast. Er rijden op zaterdag 17 februari geen directe treinen vanuit Amsterdam naar Zandvoort aan Zee. Je moet op station Haarlem overstappen op de trein naar Zandvoort aan Zee.

Tip: plan je reis kort voor vertrek met de NS reisplanner voor het meest actuele advies.
Fiets of te voet
Als je in Zandvoort of in de buurt woont en in de gelegenheid bent om met de fiets of lopend naar de startlocatie te komen, vragen wij jou dit zeker te doen. Zo voorkomen we drukte rondom het station en de parkeerterreinen.
Trein
De start- en finishlocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Zandvoort aan Zee is het 500 meter wandelen naar de start op de Kleine Krocht.

Let goed op hoe laat jouw start is en welke trein je dan het beste kunt nemen. Plan je reis via ns.nl of 9292.nl en check ook goed hoe laat jouw laatste bus of trein na afloop uit Zandvoort vertrekt.
Bus
Er rijden verschillende lijnbussen van Connexxion vanuit de richting van Amsterdam en Haarlem naar Zandvoort. Lijn 80 rijdt tussen Zandvoort en Amsterdam Elandsgracht en lijn 81 rijdt tussen Zandvoort en Station Haarlem.
Auto | Betaald parkeren
Kom je met de auto? Houd rekening met betaald parkeren in Zandvoort. Je parkeert voordelig op Parkeerterrein De Zuid of in de parkeerhavens aan de Boulevard Barnaart.

Let op: houd rekening met de openingstijden van de parkeergarages in Zandvoort. Niet alle garages zijn 24 uur per dag bereikbaar.
Rijd samen naar Zandvoort
Deel jouw vrije autostoel of vind een leeg stoeltje bij jou in de buurt via Slinger, de nieuwe carpooltool van KWbN. Deel of boek je rit heel eenvoudig én binnen twee minuten. Dit is beter voor het klimaat, jullie kunnen de kosten delen en het is véél gezelliger!

De carpooltool Slinger is een initatief van wandelbond KWbN. De Zandvoort Light Walk staat op zaterdag 17 februari vermeld op deze pagina.
Terugreis
Het kan na afloop van de Zandvoort Light Walk wat drukker zijn op het station en op de weg. Let goed op het tijdstip van jouw laatste trein of bus vanuit Zandvoort.