Routes

De Zandvoort Light Walk heeft 3 verschillende routes: 18 km, 14 km of de Family Walk van 6 km.

Alle afstanden starten bij het KNRM reddingstation Zandvoort. De eerste kilometers gaan richting het Circuit Zandvoort. Hier kun jij als allereerste over het nieuwe, magische asfalt wandelen. Hier vind je ook de eerste stempelpost.

Vervolgens wandel je verder via de boulevard richting de tweede stempelpost: Strandpaviljoen Thalassa. Hier kun je even de voeten wat rusten geven en genieten van wat lekkers. Na Strandpaviljoen Thalassa beginnen de meters op het strand. De Family Walk wandelt een klein gedeelte mee over het strand waarna zij verder gaan richting de finish.

Na ongeveer 3,5 km over het strand gaat de route van 14 en 18 km via duingebied en het dorp richting de Watertoren van Zandvoort. Na nog even samen gewandeld te hebben splitsen de 14 en 18 km op de Zandvoortselaan. De 14 km gaat vanaf hier richting de sfeervolle finish op het Kerkplein. Wandelaars van de 18 km wandelen naar hun laatste stempelpost DUNE aan de duinrand. Een gezellig post waar je nog even wat kunt eten en drinken voor je aan je laatste kilometers begint. Vanaf DUNE aan de duinrand is het nog 4 km tot de finish.