Bewoners

Op zaterdag 17 februari 2024 organiseert sportorganisatie Le Champion de 3e editie van de Zandvoort Light Walk. Wij kijken er enorm naar uit om Zandvoort één avond om te toveren tot lichtjeswalhalla. De deelnemers wandelen routes van 6, 10, 14 of 18 km en genieten onderweg van de mooiste lichtkunstwerken en verrassende acts. U kunt, als bewoner aan de route, ook helpen om de Zandvoort Light Walk nóg leuker te maken.
Alles voor een onvergetelijke avond
Wij willen u vragen om de doortocht door Zandvoort voor de deelnemers onvergetelijk te maken. Bij de start van de Zandvoort Light Walk is het al helemaal donker. Het zou geweldig zijn wanneer u sfeerverlichting wilt aanbrengen bij uw huis of in uw straat en uw kerstversiering langer laat hangen, zodat de route nog sfeervoller en indrukwekkender wordt.

De wandelaars kunnen natuurlijk ook aanmoediging gebruiken. Dit zal allemaal bijdragen aan een onvergetelijke wandeltocht door uw straat en dorp. Wanneer u van plan bent met open vuur te gaan werken, houdt dan rekening met de windkracht en windrichting voor de veiligheid van de wandelaars.

Bekijk de tabel en de routekaart om te zien langs welke straten de deelnemers wandelen.
Bekijk de straten waar de deelnemers langs wandelen
Kleine Krocht Marnix van Sint Aldegondestraat
Kerkplein Oosterparkstraat
Kerkstraat Westerparkstraat
Haltestraat Torenstraat
Nieuwstraat Thorbeckestraat
Diaconiedwarsstraat Boulevard Paulus Loot
Diaconiehuisstraat Dr. Jacobus P. Thijsseweg
Van Ostadestraat Jacob Catsstraat
Emmaweg Van Lennepweg
Julianaweg Van Speijkstraat
Kostverlorenstraat
Zeestraat
P.N. Quarles van Uffordlaan
Brugstraat
Burgemeester NawijnlaanPrinsenhofstraat
ZandvoortselaanPakveldstraat
HaarlemmerstraatKruisstraat
BrederodestraatGasthuisplein
Start en finish
Alle deelnemers starten op de Kleine Krocht in het gezellige dorpscentrum. De wandelaars starten in verschillende groepen tussen 17.45 en 19.10 uur. De 10, 14 en 18 km-wandelaars finishen ook op de Kleine Krocht. De Family Walk-deelnemers finishen iets eerder, bij het Gasthuisplein. De finishlocaties zijn van 19.00 tot 00.00 uur geopend.