Stempelkaart

Heb jij een vraag over jouw Zandvoort Light Walk stempelkaart? Bekijk dan hieronder alle informatie over de stempelkaarten.

Stempelkaart

Bij de Zandvoort Light Walk dien jij je stempelkaart op te halen in het KNRM Boothuis aan de Seinpostweg. In de week voor het evenement ontvang jij een mail met alle deelnemersinformatie.

Geen mail ontvangen?

Heb jij de maandag voor het evenement geen mail ontvangen over het ophalen van je startbewijs? Stuur ons dan even een bericht.

Helpdesk

De Helpdesk vind je in het KNRM Boothuis aan de Seinpostweg. Deze is geopend vanaf 17.30 tot 20.00 uur.

Afstand wijzigen

Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand wandelen? Tot en met 24 januari 2022 kan jij door in te loggen in je persoonlijke dashboard je afstand online wijzigen. Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand. Je kunt je ontvangen stempelkaart omruilen bij de Helpdesk voor een stempelkaart van de gewenste kortere afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!

Registratie annuleren

Als je lid bent van Le Champion kun je tot 6 weken van tevoren annuleren. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer. Ben je geen lid van Le Champion, dan kun je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere wandelaar. Dit kan via de vraag- en aanbodpagina op de website. Deze komt online wanneer de inschrijving is gesloten. 

Stempelkaart overdragen

 Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wil overnemen of die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot vrijdag 19 februari 11.59 uur de stempelkaart op een andere naam zetten. Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard in Atleta. Je kunt inloggen in jouw persoonlijke dashboard door op het poppetje te klikken in de menubalk op de website. Wanneer je ingelogd bent op jouw dashboard, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.