Stempelkaart

Heb jij een vraag over jouw Zandvoort Light Walk stempelkaart? Bekijk dan hieronder alle informatie over de stempelkaarten.
Wanneer ontvang ik de stempelkaart?
Jouw stempelkaart ontvang jij in de week van de Zandvoort LIght Walk per post op de deurmat. In dezelfde week ontvang jij een mail met alle deelnemersinformatie.
Ik heb geen mail ontvangen
Heb jij de maandag voor het evenement geen mail ontvangen over het ophalen van je startbewijs? Stuur ons dan even een bericht.
Waar vind ik de Helpdesk tijdens de Zandvoort Light Walk?
De Helpdesk vind je in het KNRM Boothuis aan de Seinpostweg. Deze is geopend vanaf 17.30 tot 20.00 uur.
Kan ik mijn afstand nog wijzigen?
Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand wandelen? Tot en met 24 januari 2022 kan jij door in te loggen in je persoonlijke dashboard je afstand online wijzigen. Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand. Je kunt je ontvangen stempelkaart omruilen bij de Helpdesk voor een stempelkaart van de gewenste kortere afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!
Kan ik mijn registratie annuleren?
Als je lid bent van Le Champion kun je tot 6 weken van tevoren annuleren. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer. Ben je geen lid van Le Champion, dan kun je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere wandelaar. Dit kan via de vraag- en aanbodpagina op de website. Deze komt online wanneer de inschrijving is gesloten.
Ik wil mijn stempelkaart graag overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wil overnemen of die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot vrijdag 19 februari 11.59 uur de stempelkaart op een andere naam zetten. Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard in Atleta. Je kunt inloggen in jouw persoonlijke dashboard door op het poppetje te klikken in de menubalk op de website. Wanneer je ingelogd bent op jouw dashboard, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.