Stempelkaart

Heb jij een vraag over jouw Zandvoort Light Walk stempelkaart? Bekijk dan hieronder alle informatie over de startbewijzen.

Stempelkaart

Bij de Zandvoort Light Walk dien jij je stempelkaart op te halen in het KNRM Boothuis aan de Seinpostweg.

In de week voor het evenement ontvang jij een mail met alle deelnemersinformatie.

Geen mail ontvangen?

Heb jij de maandag voor het evenement geen mail ontvangen over het ophalen van je startbewijs? Stuur ons dan even een bericht.

Helpdesk 

De Helpdesk vind je in het KNRM Boothuis aan de Seinpostweg. Deze is geopend vanaf 17.30 tot 20.00 uur.

Afstand wijzigen

Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand wandelen? Tot en met 27 januari 2020 kan jij door in te loggen in je persoonlijke MyLaps account je afstand online wijzigen. Klik vervolgens op ‘race wijzigen’.

Na deze datum kan het niet meer online geregeld worden, maar dan kun je tijdens het evenement nog kiezen voor een kortere of langere afstand.

Wanneer jij je stempelkaart hebt opgehaald kan je jouw stempelkaart omruilen bij de helpdesk voor een stempelkaart van de juiste afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld en bij een langere afstand dien je het resterende bedrag bij te betalen.

Registratie annuleren

Als je lid bent van Le Champion kan je kosteloos annuleren t/m 6 januari 2020. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer.

Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere wandelaar. Dit kan via de ‘vraag- & aanbodpagina op de website. Deze pagina komt maandag 10 februari 2020 online of als het evenement volledig is uitverkocht.

Stempelkaart overdragen

Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wilt overnemen of iemand die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot vrijdag 21 februari 11.59 uur de stempelkaart op een andere naam zetten.

Overdragen kan via jouw persoonlijke MYLAPS account. Wanneer je ingelogd bent op jouw account, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.

Let op! Indien je de mail al hebt ontvangen over het ophalen van jouw startbewijs, dan dien je deze door te sturen naar de nieuwe deelnemer.