Startbewijs vraag en aanbod

Ben jij nog op zoek naar een startbewijs voor de 3e editie van de Zandvoort Light Walk, of kun je helaas niet deelnemen en wil je jouw startbewijs verkopen? Op deze pagina bieden wij jou de kans om een startbewijs te kopen of verkopen. Lees onderstaande tekst goed door voordat je een berichtje plaatst.

Startbewijs overdragen
Je kunt je startbewijs overdragen via jouw persoonlijke dashboard. Je persoonlijke dashboard vind je hier of ga naar 'Open dashboard' in jouw bevestigingsmail en open jouw registratie. Klik op jouw ticket om deze toe te wijzen aan iemand anders. Let op: dit heeft geen effect meer op waar wij de stempelkaart naartoe sturen.

Belangrijke informatie
Het overdragen van je startbewijs heeft geen effect meer op het adres waar wij het startbewijs naartoe sturen. Het is de verantwoordelijkheid van de oorspronkelijke koper en de nieuwe koper dat het startbewijs bij de juiste persoon terechtkomt. De 'eerste' koper van het startbewijs krijgt de stempelkaart vanaf dinsdag 13 februari en uiterlijk vrijdag 16 februari thuisgestuurd.

Let op! De Zandvoort Light Walk faciliteert deze Vraag en aanbod-pagina. Het verkopen en/of kopen van een startbewijs is op eigen risico. Het is ook de eigen verantwoordelijk van de verkoper en koper om te zorgen dat de startbewijzen bij de juiste personen terechtkomen. De organisatie speelt hier geen rol in.