Goede doel

Ook bij de 3e editie van de Zandvoort Light Walk is KNRM Zandvoort ons goede doel. De vrijwilligers van de KNRM, voluit Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, staan dag en nacht klaar voor hulpverleningen op het strand, op zee en in het duingebied.

Overlevingspakken
De reddingbootbemanning van KNRM Zandvoort heeft versterking gekregen van nieuwe vrijwilligers en voor hen moeten overlevingspakken worden aangeschaft. Zo'n pak is precies wat het zegt te zijn: het laatste redmiddel voor de redder in geval hij of zij in slecht weer overboord slaat of voor het redden van iemand anders te water moet gaan. Eén overlevingspak kost de KNRM € 1.522,- en daar kunnen zij onze hulp dus goed bij gebruiken!
 
 
Speciale winactie
In samenwerking met KNRM Zandvoort hebben wij een speciale winactie voor onze deelnemers, die bij hun inschrijving een vrijwillige donatie aan de KNRM doen. Je maakt dan namelijk kans om een keer mee te varen met de reddingboot van KNRM Zandvoort! Wij loten na de Zandvoort Light Walk 2 winnaars onder de deelnemers die een donatie hebben gedaan. Zij mogen ieder iemand meenemen om mee te varen.

Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting, die onder alle weersomstandigheden voor ons klaar staat, op het strand, in het duingebied en op zee.

Nu inschrijven

Wandelen voor een ander goed doel

Wil jij in actie komen voor een ander goed doel? Maak bij je inschrijving je eigen actiepagina aan voor een door jou gekozen goed doel en laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen en anderen om je deelname aan de Zandvoort Light Walk nog meer betekenis te geven.

Sta je al ingeschreven voor de Zandvoort Light Walk en wil je alsnog een actiepagina maken? Dat kan via je persoonlijke dashboard. Je vindt de link ook in de bevestigingsmail van je inschrijving.