Goede doel

Ook bij de 2e editie van de Zandvoort Light Walk is KNRM Zandvoort ons goede doel. De vrijwilligers van de KNRM, voluit Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, zorgen voor de veiligheid op het strand, op zee en in het duingebied.

Overlevingspakken
De ploeg van het KNRM Zandvoort heeft versterking gekregen van nieuwe vrijwilligers en voor hen moeten overlevingspakken worden aangeschaft. Zo'n pak is precies wat het zegt te zijn: het laatste redmiddel voor de redder in geval hij in slecht weer overboord slaat of voor het redden van iemand anders overboord moet springen. Eén pak kost de KNRM € 1.522,- en daar kunnen zij onze hulp dus goed bij gebruiken!
 
 
Speciale winactie
In samenwerking met KNRM Zandvoort hebben wij een speciale winactie voor onze deelnemers die bij hun inschrijving een vrijwillige donatie aan de KNRM doen. Je maakt namelijk kans om een keer mee te varen met de reddingboot van KNRM Zandvoort! Wij loten na de Zandvoort Light Walk 2 winnaars onder de deelnemers die een donatie hebben gedaan. Zij mogen ieder iemand meenemen om mee te varen.

Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting die zorgt voor de veiligheid op het strand, het duingebied en de zee.

Nu inschrijven